Tuesday, 30 July 2013

Studshop

Assalamualaikum n hi readers! Siapa yg suka studs? Ok, ni ada berita gembira utk pencinta studs sbb sarah nk kenalkan satu online shop yg jual benda ni. Jom tgk jom...

Tadaaa!!! Suka x? hehe




Mcm2 jenis ada. Boleh pilih berapa pieces nak. Harga utk satu studs dh letak siap2 kt setiap gmbr..ukuran pn dh ade. So, korang just bgtau nk berapa biji studs

Sarah dh order 3 jenis studs, ade 50 biji kesemuanya. Selain tu sarah ade order aksesori. huhu. Boleh tahan cantik la aksesorinya. Tak sabar nk dpt dlm minggu depan sbb penghantaran setiap isnin katanya. Nak bergaya masa raya. hehe. Walaupun studs ni mcm ganas, tp skang dh jadi satu trend. Cantik tau klu design kt beg, baju, atau kasut ke. DIY (Do It Yourself) la maknanya. =)

Cuba tgk kt youtube, remaja2 yg jd makeup guru's tu. Diorang suka bt DIY, letak studs ni kt kasut la, mcm2 diorang bt

Apepun sarah happy sgt sbb jumpa gak kedai yg jual benda2 ni. Payah nk cari kt kedai2 luar tu.

Jadi klu nk order, cuci2 mata tgk mana berkenan nnti bole la order. Linknya..
https://www.facebook.com/StudSpikeShop?fref=ts

Aksesori ade diskaun. Studs pn ade kot. So, Selamat membeli studs ye! hehe. Kena cpt order klu nk sbb nnti abg pos dh cuti. Weee~  =)

p/s: kalau korang tau mane online shop yg ade jual studs atau brng2 DIY ni. Share tau! TQ. =)

2 comments:

.cahaha. said...

Hiii...done follow awak :) ..nice blog btw ;)

Jum shopink Original Coach handbags kat sini..tengah wat clearance tau skang ^.^

http://lubbydubbycloset.blogspot.com/search/label/shopping!

Glam up this coming Eid looks with a piece of classy Coach handbag!^^

Thanks sudi singgah :))

happy blogging and hv a nice dayy ^^

shu said...

sy pun suka ala2 rock ni :)

Copyright© All Rights Reserved Sarah In Da Housez!