Sunday, 4 August 2013

Promotion! Polo Club Britannia

Assalamualaikum n hi readers! Sekejap je bln puasa nk berlalu, hari raya pula bakal tiba dlm beberapa hari je. Baru sedar rupanya post utk bulan Julai cuma ade 3 entri je.hehe. Sekarang dh bulan Ogos. Cepat betul masa berlalu

Ok, berbalik pada topik arini..siapa yg ada plan nk shopping arini atau esok2 di Jusco ke sblm menjelang raya, ni sarah nk share satu berita baik. Ape dia? Jeng3x!!!. Polo ada bt promotion, promotion ape? Promotion beli jam couple set atau single hanya pada harga RM50 - RM110. Ha!!! Terkezut ke x? hehe

Apa yg best lg, sarah dpt jam tgn free from akak sarah. Weee~. Best sgt! Jimat RM. Thanks akak, muahhz. haha. Bukan nk menunjuk ye, bkn jam yg beribu pun. =).

Nak tgk jamnya cmne.. Jom!

Tadaaa!!!



Cantik x? Ini ala2 sporty skit

Asalnya akak sarah nk beli satu je, x nak beli utk lelaki punya. Fikir balik, beli je la skali, sbb RM100 je. Kalau RM100, nak beli satu2 bole tp RM50. Ada juga set RM110, ini klu beli satu2 RM53 camtu (Wah! mcm seller kt kedai Polo dh.hehe). Mana nk dpt harga jam cmni, betul x?. Patern latest ke x, janji Polo..kan!

Ramai orang beli jam polo ni smalam. Yela, Kalau harga sbnr stp satu RM179, ade yg harga tinggi dari ni. Susah nk tgu promotion cmni. Kalau korang beli bt sbgai hantaran ke, pakai sendiri atau bg hadiah

So, apelg..pergi Jusco cpt. Kata seller tu kt semua Jusco pn ade promotion ni

Ok, Happy Shopping ya! =)
















7 comments:

Puteri Panda said...

baru plan nak beli sekali tengok last tu sis kata Jusco je ada. alahai, takde Jusco tempat saya. hahaha... tak kisah la keluaran terbaru atau tak yang penting baru.:)

Alyaliza Zainal said...
This comment has been removed by the author.
Alyaliza Zainal said...

kalau org x tahu mesti ingat beli mahal2 kan??

shu said...

sy pun ada sepasng..Jusco slalu wt offer jam ni..

Sarah Harun said...

@shu..owh, yeke shu. tmpt sarah susah nk bt offer. jd bila dh ade offer ni harus beli. =)

Sarah Harun said...

@Alyaliza Zainal..Yup Alyaliza. sbb klu brand yg dh terkenal mmg org syak mahal je. =). klu bgtau satu ni RM50 confirm org x caye ni ori. hehe

Sarah Harun said...

@Puteri Panda..alahai xde ye puteri. sis sangka semua tmpt ade. mmg btl, patern baru ke lama yg penting masih baru n yg penting jenamanya.hehe

Copyright© All Rights Reserved Sarah In Da Housez!