Thursday, 25 September 2014

Plus White 5 Minute Speed Whitening System

Assalamualaikum n hi readers! Lama dah x taip menaip kat blog sendiri ni, dah sebulan lebih berhabuk blog. hehehe. Banyak review tertangguh disebabkan busy dan laptop pula buat hal. Aishhh. =_=.. Ok, arini sarah nak review produk untuk memutihkan gigi iaitu Plus White 5 Minute Speed Whitening System. Panjang sungguh nama. huhu


Dalam box ni ada 5 Minute Speed Whitening Gel, Tartar Control Pre Whitening Rinse dan Mouth Tray



Baca directions betul2. Baca step by step dengan teliti

Cara2 pakai:
 

First...

 

Kat directions, Concentrated Tartar Control Pre-Whitening Rinse ni kena letak at least 1 sudu kecil / teaspoon..mix dengan air sekali. Jangan semata2 kumur2 dengan Tartar ni

Lepas dah selesai kumur2, gosok gigi tanpa ubat gigi / toothpaste

Final step...



Mouth tray

Letak gel pada mouth tray. Tengok betul2 mana bahagian atas dan bawah. Macam gambar atas ni sarah bukan letak macam tu je. Ratakan bagi kena kat seluruh bahagian



Produk ni sarah pakai 3/2 kali seminggu. Jangan pakai tiap2 hari. Kalau sesiapa yang giginya memang putih dan nak maintain putih tu bole guna produk ni. Lagi satu dapat menjimatkan kos sebab korang boleh pakai banyak kali. Kata kalau ada event ke, atau nak kawin ke. Sebelum tu dah bole pakai produk ni

Sarah nak ingatkan juga masa korang dh letak mouth tray ni kat gigi, gigi korang akan macam berbuih. Itu tandanya proses bleaching / pemutihan dah mula, dah nak start cuci gigi korang. Nanti jangan pula tengok gigi berbuih, berlari nangis..menjerit keluar bilik air ingat ada penyakit ke ape. hehehe

Ok, kalau korang nak beli..klik link kat bawah

"Supermodel's Secrets Beauty Store"
SS Gallery: 1st Floor, 41A, Jalan SS 15/4B, Subang Jaya
Website : http://www.supermodel2u.com
Blog    : http://www.supermodels-secrets.com
 

 +6016 280 1990 (SMS/Whatsapp)
talk2us@supermodels-secrets.com
  http://www.facebook.com/Supermodel2u

 
Harga RM79. Boleh jenguk2 juga produk lain, macam2 ada kat shop Supermodel's Secret

:)

p/s: This product was sent out to me for a review purpose. This review are my honest opinion








2 comments:

Nuraini Munira J. said...

salam, and hi! Tengah blogwalking tadi terjumpa blog sis..
Baca entri "Habis pecah foundation" tadi dan sebenarnya saya pun baru jer 'ter'pecahkan foundation Bourjois saya minggu lepas. Walaupun pecah kat bahagian bawah dan sempat diselamatkan, tapi hati remuk gak dek mengenangkan baru guna sekali je..
Ada tips tak cara2 atau tempat container yg bleh transfer klu ble.. buntu dah ni actually..
Salam sayang, Mira | http://lemieletlavanille.blogspot.com/

farah ishak said...

akak nk email address boleh ???

Copyright© All Rights Reserved Sarah In Da Housez!