Saturday, 21 September 2013

Maybelline Hyper Diamonds in Pink Punch

Assalamualaikum n hi readers!. Dah lama rasanya x upload sejak melekat dgn Instagram ni.hehe. Rindu dh nk menaip. Ok, arini sarah nk bt review psl Maybelline hyper diamonds, sarah tau eyeshadow ni dh lama keluar. Tapi baru skang sarah beli

Sarah sbnrnya x pasti apa nama palette ni, tp sarah search namanya Pink Punch



Cantik x?

Swatches



Masa beli ni ada diskaun. Lupa sarah harganya. Dulu takut nk beli sbb mcm over sgt glitter. Sekali cuba cantik sgt2 warnanya. Tak rugi beli

Ok, disini saja. Tunggu utk next entri pula. : )
















































3 comments:

Puteri Panda said...

Bila dah mula dgn insta, mcm jarang update blog kan? Hehe. Cantik palette Pink Punch tu. Saya suka dgn warna nombor dua dari kiri. :)

Sarah Harun said...

@Puteri Panda..betul2.hehe. blog sarah pn mcm orng xnk baca dh. huhu. cantikkan warna tu. :)

Puteri Panda said...

@Sarah Harun Eh, ada tu cuma dorg malu kot. Hehe. Jangan sedih, saya kan ada. Cantik terutama no.2 dari kiri. :)

Copyright© All Rights Reserved Sarah In Da Housez!