Saturday, 19 October 2013

Topgirl Malaysia

Assalamualaikum n hi readers! Agak susahkan utk cari baju jenis lengan panjang terutama bg yg bertudung. Kalau ada pn mungkin x berapa menarik hati. Ok, sarah nk suggest kedai Topgirl ni utk anda semua. Cewah! hehe

Kedai Topgirl ni dh lama sarah perhati klu tiap kali pegi Jusco. Tapi x pnh masuk pun. Baru2 ni sarah pegi dgn akak, masukla kedai topgirl ni sbb dari luar nmpk menarik sgt baju2 yg patung2 tu pakai. Lagipun 99% baju lengan panjang

Masuk2 mmg rambang mata, design lawa2 sgt. Grrrr~. Excited!




Pelbagai saiz ada so jgn risau. =)

Baju yg sarah beli



Mungkin nmpk mcm x cantik. Tapi seriously bole jdkan bdn kita nmpk slim. hehe. Sarah beli pada harga offer. RM49 x silap. Harga sbnr RM89.90



Kalau kt kedai baju yg sarah beli tu ada warna purple, merah n biru. Kat online ada warna hitam pula. Maybe kt kedai punya dh abis. Sebab warna hitam mmg cpt lariskan

Outlet Topgirl



Hanya di KL, Klang n Melaka saja ada. Tapi korang bole beli secara online. Payment method, kad kredit bole, online bole, bank in pn bole rasanya

Layari website Topgirl
http://www.topgirl.com.my

Facebook
TOPGIRL MALAYSIA

So, Happy Shopping ya! : )





































































6 comments:

Puteri Panda said...

Suka dengan baju warna putih RM79.90 tu. Saya memang tengah cari baju lengan panjang jenis kain chiffon. Ada pun size susah nak dapat yang sesuai. :(

budoxe lee said...

budox singgah follow sini

Alyaliza Zainal said...

betul tu.. nak cari baju lengan panjang mmg susah.. yg ada mcm x berapa best je designnya.. pernah gak dgr topgirl ni tapi belum survey lagi baju2 nya

Sarah Harun said...

@Puteri Panda..yg putih tu mmg lawa june. sarah dh tgk. cuma sarah igt nk beli juga tp xde saiz.

Sarah Harun said...

@budoxe lee..Hi! TQ Budox. =)

Sarah Harun said...

@Alyaliza Zainal..kan. design ape2 ntah. nanti Alyaliza try tgk2. mmg cantik bajunya

Copyright© All Rights Reserved Sarah In Da Housez!