Monday, 28 October 2013

Koleksi lengkap Maybelline Color Tattoo ^_^

Assalamualaikum n hi readers! Finally dpt juga akhirnya sarah lengkapkan koleksi Maybelline Color Tattoo ni. Maybelline Color Tattoo ialah sejenis cream e/s (e/s adalah shot form utk eyeshadow). Agak susah utk dptkan e/s jns cream, klu ada pun mahal skit la

Mujur Maybelline bawa masuk color tattoo ni walaupun sbnrnya x semua warna ada. Sebab kat Malaysia hanya ada 8 warna je. Jom tgk apa warnanya dan mcm mana rupanya...


Ta daaa!!! Inilah Maybelline Color Tattoo. ^_^

Swatches



Sorry nombor x ikut susunan mcm dlm gambar swatches kt atas. Pening skit. hehe

1. Fierce and Tangy
2. Edgy Emerald
3. Painted Purple
4. Tough as Taupe
5. Bad to the Bronze
6. Audacious Asphalt
7. Bold Gold
8. Tenacious Teal

Semua warna cantik2. Paling fav bold gold, taugh as taupe dan Bad to the Bronze

Tapi sygnya ada 2 warna lg xde..Too Cool dgn Pomegranate Punk. Hope adala kt Maybelline Malaysia secepat mungkin. Oh ya! Maybelline Color Tattoo Metal juga. Cantik sgt2 warnanya

Harga utk setiap color tattoo berbeza sarah beli. Ada yg harga RM19, RM17. Tapi skarang x silap jual RM17 mcm tu la. Pakai ni jgn risau mmg xde crease ke apa, InsyaAllah. Memang maintain je e/s korang klu pakai ni

Ok, Selamat membeli e/s ni ye. huhu. Bye~



















4 comments:

Puteri Panda said...

Yippie! Akhirnya berjaya juga Sarah kumpul semua. Saya pun dah kumpul ke lapan-lapan Color Tattoo tu *high 5* tapi ada 2 yang belum guna. Hehe. Nice post, Sarah! :)

Alyaliza Zainal said...

wah, siap kumpul semua warna tu..

shu said...

geram je tgk semua tp sy ni xreti pkai e/s..so tgk jela kwn2 bli..hehe..

Nabiha B. said...

Wow, great collections of Maybelline Colour Tattoo. I love Bad to Bronze :)

Check out my blog http://biha-blogger-cafe.blogspot.com/

Copyright© All Rights Reserved Sarah In Da Housez!