Thursday, 7 November 2013

Sleek MakeUP Pout Polish SPF15

Assalamualaikum n hi readers! Akhirnya t'capai juga hasrat sarah utk memiliki kosmetik dari brand Sleek, walaupun hanya beli satu je, tp jadi la kan. Sarah memilih Sleek MakeUP Pout Polish, skali lg utk bibir. hehe. Padahal byk lg choice lain, mcm palette eyeshadow, mascara..mcm2 lg. Tapi mcm teringin pula nk cuba pout polish sbb macam best je, macam cantik je, macam best je. haha

Pout Polish ni dari pandangan sarah mcm lip tint + lip balm + lip cream. hehe.



Pink Cadillac 947

Swatches



Apa yg sarah suka mengenai pout polish ni, teksturnya yg x melekit, melembabkan bibir, mengandungi SPF, dan warna yg natural. Long lasting ke x sarah dh cuba. Biasanya bila time nk makan atau minum ada masalah skit sbb cpt hilangkan. Tapi x masalah sgt bg sarah, sbb masih maintain pout polish ni pada bibir sarah, walaupun kt gelas dh melekat skit warnanya. hehe. Tapi masih bole bertahan lg. Tahan berapa jam tu x pasti. Nak kata maintain dari pagi sampai petang tu xdela, korang kena reapply sapu pout polish ni balik bila rasa nk pudar dh warna tu

Kadang2 klu lap atau nk hilangkan biasanya bibir rasa betul2 kering, ni walaupun sarah dh lap pout polish dgn tisu tp masih rasa moist lg kat bibir. Baunya mcm kek. Sedap, wangi je. Bagi sarah la.

Kalau korang nk effect cantik lg, bila pakai lipstik tu layer dgn pout polish ni.

Harga RM28.50. Ada warna2 lain juga. Beli di Luxola juga. Ini sarah beli skali dgn Crazy Rumors masa join beli dgn Puteri. =)

Ok, bye~






























































































4 comments:

wie said...

org dok teringin nak beli blusher depa, sume cantik2.. tunggu gaji bulan depanlah.. hehe

Puteri Panda said...

waaahh.. nice la packaging dan warnanya! Bau pun wangi. Haishh sabar... :O

Sarah Harun said...

@wie..Hi Wie, hehe. tu la kan. ramai peminat blush Sleek. Ya, samala kita. tunggu duit ada je ni. huhu

Sarah Harun said...

@Puteri Panda..mmg nice puteri. bau sedap, bau kek. sabar puteri, sabar. hehe. =)

Copyright© All Rights Reserved Sarah In Da Housez!