Wednesday, 6 November 2013

Crazy Rumors 100% Natural Lip balm

Assalamualaikum n hi readers! Sekejap saja masa berlalu, bulan November pn dh tiba..lama dh x update disebabkan kemalasan melanda. huhu. Banyak nk bt entri bulan ni, hope dpt bt secara konsisten. =)

Ok, lip balm dari Crazy Rumors ni mmg salah satu wishlist sarah. Cuma asyik tunda nk beli, tu pun duk fikir nk ke x. So, kebetulan Puteri ada ajak sarah join beli kt Luxola, fikir punya fikir setuju juga nk join sbb ada Crazy Rumors. Itupun lama nk fikir. hehe. Sekarang gila lipbalm, mmg agak membazir klu fikir balik. tapi lipbalm ni bole guna bila2 masa. So, sentiasa gunakan berbanding lipstik

Sarah x pasti berapa bilangan sbnrnya Crazy Rumors punya flavor. Sarah cuma pilih 3 jenis..Red Velvet, Candy Corn, dgn Bubblegum. Semua nama menyelerakan, bt lapar perut.hehe



Cruelty free and Vegan. ^_^

My fav ialah Candy Corn and Bubblegum. Oh! Smell so delicious and yummy!!!. Candy Corn baunya seakan cupcake + candy + vanilla. Bubblegum bau bubblegum la.hehe. Red Velvet lebih kearah bau koko. Satu pembelian yg berbaloi, puas hati walapun x pernah cuba. Main berani2 je beli ni. Ikut gerak hati je. huhu

Satu lipbalm harga RM13. Tekstur dan kelembapan tebal skit dari lipbalm lin. Tapi x merimaskan, dgn bau yg enak mesti rasa nk pakai lg. Pakai lipbalm ni ada keluarkan warna pada bibir, tapi very natural. Macam baby pink / light pink gitu. Depend pada darah korang. Sebab ikut darah. Oh ya, Sarah ada beli lg satu juga dari Sleek, utk bibir juga. Nantikan review. Bye~ =)

























































5 comments:

Puteri Panda said...

Sikit lagi nak beli Red Velvet tapi tunggu Sarah review dulu. Hehe. Candy Corn tu antara pilihan saya nak cuba. Best Carzy Rumors banyak pilihan. Boleh rambang mata jadinya. Haha. Aaaaa... ingatkan sekali review dgn Sleek. Lepas ni saya nak tunggu review Sleek pula. ;)

Alyaliza Zainal said...

dah try bubblegum tu.. mula2 pakai okay tapi lama2 bibir mengelupas balik... terus stop pakai..

Sarah Harun said...

@Puteri Panda..Red velvet mula2 sarah sangka x sedap baunya. rupanya bau koko. candy corn terbaik. tp kt luxola bkn semua flavor ada kan puteri

Sarah Harun said...

@Alyaliza Zainal..la, yeke. mngkin ada bahan2 yg Alyaliza alergik tu

Alyaliza Zainal said...

agaknyalah.. maybe tu yg menyebabkan x sesuai nak pakai lipbalm tu

Copyright© All Rights Reserved Sarah In Da Housez!