Thursday, 10 April 2014

Maybelline Lashionista

Assalamualaikum n hi readers! Masa jalan2 cuci mata ke Watson, sarah ternampak la satu maskara cun warna pink pula tu. Maskara maybelline la. Sebagai peminat warna pink dh tentu beli, gila x beli. hehehe. Dalam masa yg sama terfikir rasanya xde khabar pula yg maybelline nk launch produk terbaru, so takut nk beli kot2 tipu ke apa. Tapi tipu apa kot kan dh ada kt watson. huhu. Jadi beli je la memandangkan warna pink. ;). Rupanya lepas beberapa hari tu keluar post pasal maskara ni. Jadi sarah dh beli sblm maybelline post kt fb dan insta..terawal dh sarah beli. hahaha





Sangat stylish maskara ni. Warna menggoda dan menggoda duit juga. hahaha






Pic source : Maybelline NY Simply Fab (Malaysia)

Swatches


Sarah x pakai alat pelentik bulu mata. Sebab xde makna klu bt swatches maskara pakai alat pelentik bulu mata. Jadi x dpt beza pula nanti

Apa yg sarah suka maskara ni no clumps. Rasa ringan je bulu mata. Tapi kelentikkan bulu mata bergantung pada jenis bulu mata masing2. Nampak mcm lawak bergantung pada bulu mata masing2. huhu. Sebenarnya pakai produk ni pun kena ada chemistry antara korang dgn produk tu. Ada pakai berkesan ada yang tidak

Maskara jenis ni bentuk melengkung atau bentuk 'spoon'. Biasanya sarah suka pakai bahagian melengkung dulu. Pastu baru diikuti dgn bahagian yg x berapa melengkung tu. huhu.

Apa pun sarah puas hati juga la sbb selain xde clumps, senang nk cuci. Boleh cuci dgn air suam, sesuai klu nak solat boleh cuci dgn air je.

Sarah beli dgn harga RM35.90. Harga ni masa awal2 keluar, skarang mungkin dh kurang harganya. Agak laris la jualan maskara kt tmpt sarah, cpt habis. Tak pssti maskara ni limited edition ke apa. Apepun klu berminat jgn lupa dapatkan k

Bye oll's





2 comments:

Puteri Panda said...

Betul rasanya mesti ada chemistry sebab jenis Rocket tu langsung tiada kesan pada saya. Haha. Lashionista ni memang menggoda la! Nak beli la nanti. :)

Miss Ika said...

ramai blogging Lashionista. nak try juga nanti
http://www.unlimitedbeautysecret.com/

Copyright© All Rights Reserved Sarah In Da Housez!