Saturday, 7 June 2014

Farmasi Lip Maximizer Lipstik 06

Assalamualaikum n hi readers! Ok, sebelum mula cerita bulan ni sarah nekad utk settlekan mana2 produk yg belum sarah buat review. Untuk pertama kali bulan lalu cuma satu entri je sarah buat. hehe. Entahla, tiba2 rasa down pula..xde semangat. Fikir-fikir balik klu dh ada minat dalam dunia blog ni kena la kuat semangat skit dan rajin. huhu.

Now! Ceh, now pula. Ok, jom sambung utk entri arini sarah nk review psl lipstik dari Farmasi yg super merah, dan super best. Jom check it out!






Bila nak pakai lipstik merah, solekan tu jangan tebal sgt :)

Lipstik farmasi ni mmg dh jadi fav sarah, pakai sikit pastu dap2 dgn jari yg bersih. Sebab sangat pigmented. Korang jgn risau, ia x mengeringkan bibir...bau mint tu semua xde. Sangat selesa pakai lipstik ni

Sebenarnya lipstik ni sarah dpt hadiah dari Hi Shop x silap. Dapat satu set, InsyaAllah akan review secepat mungkin

Harga x pasti. Kalau nak beli online cuba tanya fb Farmasi. Klik link kat bawah ni....

Farmasi Colour Cosmetics (FB)

Produk Farmasi ni halal dari Istanbul. :). Memang best produk ni, beli la x menyesal punya

K, Bye oll's~

3 comments:

Mieza Everdeen said...

cantik betul merah dia :D so lipstick ni memang betul2 moisturizing and rasanya cukup ke kalau kita tak pakai lipbalm sebelum apply lipstick?

Sarah Harun said...

@Mieza Everdeen..cantikkan. yup. sarah x pakai lipbalm. klu nk pakai pn xpe. tp kena pakai awal lipbalm sblm makeup sbb cpt skit meresap. nnti dh time nk pakai lipstik lap skit bibir ..klu x nnti rasa tebal je klu x lap lipbalm tu. :)

Puteri Panda said...

Cantik! Ya, setuju dgn Sarah kalau pakai lipstick merah, makeup nipis dah cukup. ;)

Copyright© All Rights Reserved Sarah In Da Housez!