Thursday, 29 May 2014

Tofu Mask (Cathy Doll)

Assalamualaikum n hi readers! Wah! Dah lama x update blog, jari jemari pn dh lama x menaip. Hmmm, blog pn dh berhabuk. Tapi ni bkn berhabuk lagi ni..siap bersawang, berhantu dh. hehe. Ok, arini sarah nk review satu mask yg bole bt kulit muka korang lembut. Jom check it out!!!



 

Mask ni tersangatla wangi. Bau mcm vanilla custard / creme. Lama korang bole pakai benda ni dlm sebulan lebih, tgk juga kuantiti yg korang pakai camne. Cara pakai ni calit berapa byk korang nak, rasanya jgnla over sgt tepek kt muka tu. Urut skit muka, biarkan dlm 10 min pastu bilas. Pakai waktu malam je

Mask ni bkn tepek kt muka korang jd putih mcm bedak sejuk, bkn..tp akan jd transparent glossy camtu. Tenang je rasa, lembut muka. Lepas pakai dlm beberapa minit mcm berminyak skit la. Lepas tu jd lembut sgt muka

Sarah beli RM28 free pos kt insta http://instagram.com/myraliscathydollshop#

So far, shop dia yg paling murah. Next time nk beli 1 set pula. Tofu ni mmg hot selling!!!

Ok, happy shopping and window shopping! hehe. ^_^

















6 comments:

shu said...

nk tryla 1 set sbb org kt body bath n pudding wangi gila..

Sarah Harun said...

@shu..ye shu, harus beli 1 set. wangiii~. sarah rasa menyesal x beli 1 set. hehehe

Puteri Panda said...

Macam best la! Nak try la nanti. :)

Anonymous said...

Salam kak, saya nqk tanya kalau tak pakai toner before pakai mask tu boleh ke? Ke kena pakai jugak? Thank you in advance :)

Anonymous said...

Ada sale kat insta harga RM60 je satu set . Mmg dijamin ori sbb owner insta tu mmg jual brg cathy doll . Dah berapa kali beli dgn owner tu mmg osem !! Visit @reebeautyshop

Anonymous said...

@Sarah Harunsaya beli kat sini semalam, lagi murah sbb lengkap 1 set ngan whitening cream :)
https://www.facebook.com/prettyhive?ref=br_rs

Copyright© All Rights Reserved Sarah In Da Housez!