Wednesday, 21 January 2015

Selamat Datang 2015 dan Resolusi 2015

Assalamualaikum n hi readers! Selamat Tahun Baru 2015!!! Tahun baru la sangat. Dah tengah haribulan ni baru nak wish. hehehe. ;p

Ok, biasanya asal tahun baru je mostly orang buat entri apa resolusi untuk tahun baru, wishlist produk la..sekian2. Untuk kali ni skit je dah la kot. Apa yang sarah harapkan semoga kehidupan sarah lebih baik dari apa sebelum ni. Tabah mengharungi liku-liku hidup yang bakal ditempuhi.

Sepanjang tahun 2014, macam-macam dugaan. Nak cerita memang tak payah la. hahaha.Untuk blog sarah pula, sarah akan lebih fokus sebab sebelum ni berbulan tinggal blog tanpa update. Mungkin sebab sarah ni jenis cepat patah semangat kot. :(

Thanks pada yang sudi singgah, follow blog sarah yang tak seberapa ni. Maklumla sarah tau sarah tak glamour pun. ehem.ehem. :'). Tak glamour pun takpe la, janji sarah puas hati dapat share pasal kecantikkan atau apa2 je ilmu kat korang. :)

Sekian. Terima kasih. hehe. Nati lagi panjang lagi mengarut. :p. Tunggu next entri dari sarah. :)





2 comments:

Syaza Suhana said...

Jangan patah semangat :D kalau rase2 down tu minta kata semangat je dari kawan blogger lain hihi

Hana Blurbs

Puteri Panda said...

Selamat Tahun Baru 2015, Sarah!

More update pls.... Hehehe...
Jgn patah semangat k... Saya kan ada? ;)

Copyright© All Rights Reserved Sarah In Da Housez!