Friday, 30 January 2015

Soap and Glory Think Pamper

Assalamualaikum n hi readers! Setelah bertahun teringin sangat nak pergi Sephora akhirnya tercapai juga hajat. Sarah pergi sephora akhir bulan lepas. Kebetulan jalan-jalan di Johor jadi ambil kesempatan singgah kat Komtar, JB.hehe

Maklumlah takde cawangan kat tempat sarah ni. Mana yang dekat tu untung betul tau. Tapi kalau jauh pun ok la sebab kalau tak nak membeli je keje. hahaha. Sarah memang target kalau pegi sephora nak cari soap and glory..so, masuk je sephora terus cari soap and glory dengan rakusnya. haha

Kebetulan ada sale X-Mas pula tu, adoi memang tepat pada waktu dan harinya. huhu. Ok, jom tengok sarah beli apa...

Tadaaa!!!!


Soap and Glory Think pamper





Everything in PINK!!! Suka sangat. Semuanya travel size



Cara packaging. Jadi bukanlah bulat2 terus letak produk tu semua tanpa balut. Korang jangan risau, sangat secure tau

Sekarang sarah dah tak tertanya lagi kenapa ramai suka dengan soap and glory ni. Bau memang sedap, fresh..ada aroma lemon tapi tak kuat pun baunya. Kena sangat dengan taste sarah. hehehe

Sarah tak tau harga sebenar, tapi sarah dapat RM70. Berbaloi dapat begnya sekali pula tu. Walaupun semua travel size tapi penuh isinya. Next time kalau datang sephora lagi sarah nak beli full size pula, tak la beli semua..beli mana yang rajin pakai je

Mungkin korang tertanya kat aras mana sephora ni...mari sarah bagitau



Sephora ni kat aras bawah je dekat dengan booth pandora. Korang mesti kenalkan kedai sebelah sephora
yang belum buka ni, ada Bath and Body Works tu. Jelesnya!!! Mau bawa duit 1k pun belum tentu cukup sebab dalam komtar ni ada Pandora, 3CE, Victoria Secret pun ada tapi tu pun baru perasan lepas keluar dari komtar.huhu. Kalau nak shopping kat sini saving la duit. ;p 

Ok, ini saje. Ada lagi satu produk dari sephora tapi next entri. Bye oll's


2 comments:

Alyaliza Zainal said...

Ada nampak set ni gak bulan lepas tapi x belilah sbb baru je beli sebelum tu...Itu pun sbb nak tgk lah, best ke soap & glory ni..Belum sempat try lagi...jakun punya pasal..hahaha

Sarah Harun said...

@Alyaliza Zainal..bagi sarah best.hehe. mmg suggest sangat cuba walaupun agak mahal. tapi berbaloi la bau pun tahan lama.:)

Copyright© All Rights Reserved Sarah In Da Housez!