Tuesday, 14 May 2013

Essence Circus Circus Perfume (EDT)

Assalamualaikum n hi readers! Akhirnya tercapai juga hajat sarah nk beli perfume dri Essence ni essence ade edisi terbaru iaitu Circus Circus.  Mungkin ramai yg x tahu kemunculan perfume ni, sbb slalunya eesence hanya keluarkan produk kosmetik je dan x semua cwngn watson ade essence. Lagipun berita psl produk essence ni susah nk dpt tau

Sarah dpt tau pn lps tgk satu blog ni, x igt blog ape dh. Masa bulan 3 kot sarah tgk blog dia ade review psl perfume ni. Pastu sarah try cari kt watson jusco dlm beberapa minggu lps tu, tp xde. Merata cari, frust sgt2. Last2, sarah dpt juga cari..tapi kt Watson Alamanda. hehe. Dari Melaka ke Selangor cari, punyala jauh beribu batu

Ok, panjang lebar lak cite. Jom tgk cmne perfumenya




Suka design kotak ni. Cantik dgn stripes merah





Perfume ni ada sediakan penutup n spray, klu nk guna buka penutup n pasang spray. Kalau x nak guna dh, buka spray tu n pasang penutup. Sarah suka spray mcm ni, klasik gitu kena picit2. : )

Sarah target perfume ni besar tau botolnya, tp sederhana comel je. Maknanya pati perfume tu xdela terlalu sikit. Bau perfume ni mcm Lancome Miracle, sarah rasa2 la. Ketahanan dlm 5-6 jam

Harga RM35













7 comments:

Puteri Panda said...

comel! nak... essence di sini takde la. huhu.. sis, ada tak essence edisi Breaking Dawn?

shu said...

kt penang xde rsanya xnmpak lg perfume dia..

Puteri Panda - edisi Breaking Dawn tu pun xnmpak kt sni..huhu..

dilaella Ella said...

cantik bentuk perfume tu :)

Sarah Harun said...

@Puteri Panda..comelkan. hehe. mmg susah nk ada benda2 terhad ni puteri. breaking dawn pn xde. sis ade tgk review ke ape ntah psl essence edisi breaking dawn ni, cantik betul. Menyesal x cari. huhu

Sarah Harun said...

@shu..mungkin dh abis atau watson x carry byk. ssh produk terhad cmni shu. lagipun xde berita produk terbaru psl essence malaysia ni kt fb atau laman web. huhu

Sarah Harun said...

@dilaella Ella..kan?hehe. Simple but klasik. Thanks dilaella Ella. :)

Puteri Panda said...

@Sarah Harun cantik kan essence edisi breaking dawn. kenapa la takde kat Malaysia.:(

Copyright© All Rights Reserved Sarah In Da Housez!