Tuesday, 28 May 2013

Taylor Swift Wonderstruck Gift Set

Assalamualaikum n hi readers! Yay, akhirnya dh smpai perfume yg sarah tunggu2 iaitu Taylor Swift Wonderstruck Gift Set. Terus mood bertukar happy td, hehe. Yela, inilah perfume pertama dlm wishlist sarah yg berjaya dibeli. haha. Perfume pertama juga yg beli kt online. Sebab sarah hnya beli byk body mist je

Ok, jom tgk cmne rupanya, mana tau korang nk order ke. : )



Apa yg sarah suka mengenai shop ni, packagingnya yg very secure n smart. So, jangan takut perfume pecah ke ape

Taraaa!!! Cantik x? : )







Macam x percaya dh memiliki perfume ni. Yela, sblm ni asyik tgk review orang je. Asyik fikir bila la nk beli. Sebab ade seller ni jual mahal smpai RM400. Tak kuasa nk beli. haha. Mujur tgk kedai akak ni dia jual Taylor Swift Wonderstruck Gift Set dgn harga RM170 termasuk postage. Berbaloikan? Kalau x dgn hrga RM170 bole dpt perfumenya je, bkn dgn body lotion n bath gel

Packaging perfume ni sgt cantik, botol perfume cantik. Baunya dh tentu sedap. Kalau sesiapa yg ade perfume Britney Spars Midnight Fantasy, lebih kurang tu la baunya. Tapi yg britney punya strong berry. Taylor Swift punya bau soft, lama2 baunya yummy n very sweet, rasa mcm diva je. haha. Very nice scent la bg sarah.

Wangian ni berasaskan blackberry, raspberry, apple blossom, tea, freesia, vanilla, honey suckle, hibiscus, musk, peach, sandalwood, n amber. Wah! panjang gitu. hehe

Akak ni juga baik hati bg sarah free 2 vials. Yahoo! tambah lg koleksi vial



Nina Ricci dgn Flora By Gucci Gracious Tuberose

Flora By Gucci Gracious Tuberose sgt fresh n bau floralnya x meloyakan tekak. Sarah bau2 terus berkenan n dh masuk dlm wishlist sarah. hehe. Wangiannya berasaskan violet, peach, rose, orange blossom, cistus. Sarah rekomen sgt utk peminat bau floral

Nina Ricci baunya biasa2 je. Just nice, bau fresh apple. Sapa yg suka bau apple, sure suka perfume ni

Thanks utk akak Iznurul owner Wangian Dihati

You're awesome! : ). So, korang bole jenguk2 kedai dia ye. Bye~

















13 comments:

Puteri Panda said...

yippie! saya tumpang gembira. best tengok orang shopping lebih2 lagi perfume. hehe... cantik botol perfume taylor swift. kan dah kata baunya best. pasti sis tak menyesal punya.;)

Sarah Harun said...

@Puteri Panda..thanks puteri. hehe. cantikkan. mmg x menyesal puteri, ala2 bau britney punye perfume. tp ni version soft, sweet. menarik baunya. risau juga sis slm buka packaging tu, sbb takut bau x best. mujur kena dgn citarasa. :). lepas ni harus beli perfume taylor yg enchanted tu. dkt wangian dihati ade bt pre order aritu rm160 ke ape. tp skang blum lg ade pre order

Puteri Panda said...

@Sarah Harun Britney tu bau strong sikit. Wonderstruck ni soft. ada juga tanya Wangiandihati tapi Wonderstruck Enchanted(WE) belum ada yg set punya. memang harus beli WE sebab botolnya yg berwarna merah tu cantik sangat. hehe..

Aida Jelita said...

bestnya!! nak jugak try buat macam kak sarah tapi tak berani! macam mana ni? hahahahhaha atoiiii

shu said...

lbih krng Britney? blhla try..sy suka bau sweet2 ni..nk msuk dlm wishlist jgkla..hehe..

Amal.Z said...

perasaan paling seronok bila beli barang online, barang tu sampai and nak buka bungkusan. lagi bertambah seronok bila barang yang beli tu meet our expectation. Have fun with you new perfume :)

khyrull said...
This comment has been removed by the author.
khyrull said...
This comment has been removed by the author.
Sarah Harun said...

@Aida Jelita..laaa..hehe. nape aida?

Sarah Harun said...

@shu..yup, tp britney tu bau strong berry. yg taylor ni soft2 gitu. mmg harus ade dlm wishlist shu. =)

Sarah Harun said...
This comment has been removed by the author.
Sarah Harun said...

@Amal.Z..hi Amal.Z.. betul tu, pling excited nk buka bungkus. Mcm suprise je.haha. Lagi2 pula produk yg kita beli tu xtau cmne, menepati citarasa ke x. bila kena dgn citarasa mmg rasa berbaloi. Anyway, Thanks Amal Z. mmg happy n puas hati dgn perfume ni. =)

Aliff Najmi said...

Bestnyee..nk gakk

Copyright© All Rights Reserved Sarah In Da Housez!