Sunday, 9 February 2014

Elianto eyeshadows

Assalamualaikum n hi readers! Siapa peminat eyeshadow dari elianto? Sarah salah seorang peminat e/s (e/s singkatan utk eyeshadow) elianto. Sebabnya ialah e/s elianto pekat, cantik dan bole pakai lama. Maksud sarah nmpk mcm x byk e/snya, tp pakaila 3/4 tahun pun masih x abis sbb pekat. Ok, jom tgk koleksi e/s elianto sarah..ada yg lama dan baru

Palette 1



Semua suka tp yg paling suka no 1, 2, 3, 4 dan 9

Palette 2



Fav no 11, 14, 15, 18, dan 20

Lastly



Utk e/s ni belum ada 'rumah' lg. Kemudian baru beli 'rumah'. =)


Fav semua. hehe

So cmne, bg korang ok x e/s elianto ni. Berbaloi walaupun mahal. Ada kata murah, ada juga kata mahal. Terpulang. Konsep elianto ni kita bole pilih e/s mana yg kita suka, maknanya bkn kena beli 1 palette yg dh ditetapkan apa warnanya. Sarah suka konsep elianto ni bebas. Jadi rasa berbaloi sbb pilihan hati kita. Eyeshadow casing korang kena beli la

Harga dari RM 8-RM 14. Sekarang byk yg baru2, glitters u oll's, meletops! hehe. Itu sarah x pasti harganya berapa.  Sarah dh lama x pegi elianto, mmg teringin nk beli e/s elianto yg baru dan super glitters tu. Ada juga beberapa orang yg komplen e/s elianto ni cpt pecah. Mana-mana e/s pun pecah juga klu careless ke apa

Sarah sbnrnya dh x igt nama2 e/s ni. Kalau la korang berkenan warna yg mana, just bagitau sarah no berapa yg korang suka. Sarah try cari namanya. Ataupun tanya terus dkt FB elianto

Ok, ini saja. Bye~ =)

8 comments:

Alyaliza Zainal said...

elianto punya eyeshadow mmg murah

Aida Jelita said...

wahhh banyak nya Sarah punya eyeshadow elianto tu. Aida ada satu je colour. hahahahah

Miss Ika said...

Elianto makeup mmg murah + tahan lama . Tips dear, waktu Uolls tengah ABC, cer pakai eyeshadow Eliato ni selama 12 jam. warna sure x luntur walaupun tanpa pakai PRIMER.

SIS suka guna warna merah + koko yg gliter number 4 dlm pic kamu.

p/s: blogger dijemput join mini giveaway ika . anda berpeluang untuk memenangi 1 daripada 8 mini cupcakes . Nak join? just komen :D
http://notamanjaku.blogspot.com/

Puteri Panda said...

Aaaaa.......... semua warna cantik! Paling suka yg ada shimmer/glitter. Masuk wishlist ni! Hihi. :)

Sarah Harun said...

@Alyaliza Zainal..betul. murah dan lama bole pakai

Sarah Harun said...

@Aida Jelita..haha. janji ada Aida. Bole kumpul sikit

Sarah Harun said...

@Miss Ika..kan Ika. Wah! ada tips lagi ni. nanti sarah try. hehe. kombinasi merah dgn koko mmg nice ika. Anyway, thank you jemput sarah join giveaway tau. :)

Sarah Harun said...

@Puteri Pandakan puteri. belum tgk yg latest punya. lagi berkelip kelip. hehe. masuk dlm wishlist tau :)

Copyright© All Rights Reserved Sarah In Da Housez!