Wednesday, 19 February 2014

Hello Kitty Bedclothes

Assalamualaikum n hi readers! Kepada peminat Hello Kitty please jgn jerit bila baca entri sarah ni. Cewah! hehe. Wishlist tahun 2013 yg lalu salah satu wishlist sarah nak kumpul apa je produk Hello Kitty. Antaranya ialah sarah teringin sgt nk cadar dari hello kitty, memandangkan cadar hello kitty ni mmg susah nk cari. Tapi akhirnya jumpa juga la kt online dan sarah dh memilikinya pun. Thanks kat akak n mak sbb katanya ni hadiah. Bila kata nk bagi hadiah kembang je telinga dgr..haha. So, terus nak cadar ni

Ok, jom tgk jom cmne cadar hello kitty ni...




Jom menjerit ramai2. haha. Sebab sarah pun mcm nak pengsan, mcm mimpi dapat. Syukur sgt2



Comel x? Abaikan bantal yg x brapa nk muka hello kitty tu. ; )

Cadar ni ada selimut tp bkn selimut yg gebu, tebal tu. Sarah lupa nk ambil gambar, sbb kt bahagian selimut ni ada satu zip..korang bole masukkan span klu nk bagi tebal. Best, sejuk je cadarnya. Material cotton. Mana nak beli cadar ni jom klik web kt bawah ni...

https://www.facebook.com/hellokitty.my





http://www.hellokitty.my

Cute giler websitenya. Macam2 ada tau

Harga RM299.90. Rasanya diorang dh restock. Diorang restock satu2 je tau. Tak carry banyak2. Siapa cepat dia dapat. Sarah punya cadar size queen. Tak pasti ada size king ke x. Bole tgk kt website atau tanya kat fb hellokitty.my klu nak kepastian atau nak lebih detail lagi

Bye oll's : )















8 comments:

Puteri Panda said...

So cute! Nangis tgk! Saya ada panel fleece blanket Hello Kitty beli 2-3 tahun lalu kot di Parkson tapi tak guna sampai skrh pun sebab sayang punya pasal. Hahaha. Berfikir nak cuci sebenarnya sebab tebal sangat. Nak pinjam la cadar Hello Kitty Sarah pya tu! Hehe. :P

Miss Ika said...

Cute sangatt love it
http://notamanjaku.blogspot.com/

shu said...

comel! nsb sy xminat..hehe..

Alyaliza Zainal said...

uih..tido dgn cadar hello kitty...

Sarah Harun said...

@Puteri Panda..kan..nk nangis rasa. haha. sarah x pernah nmpk hello kitty kt parkson june. cadar sarah xde span.hehe. tp selesa. :)

Sarah Harun said...

@Miss Ika..Thank you ika. :)

Sarah Harun said...

@shu..comelkan. shu x minat ek. comel ni hello kitty. hehe. :)

Sarah Harun said...

@Alyaliza Zainal..a'a. walaupun dh besar tp ttp minat hello kitty dari dulu. hehehe. sbb comel

Copyright© All Rights Reserved Sarah In Da Housez!