Sunday, 1 February 2015

Sephora Bubble Bath and Shower Gel

Assalamualaikum n hi readers! Hari ni sarah nak review satu lagi produk dari sephora yang sarah beli iaitu Sephora Bubble Bath and Shower Gel

Apa yang menarik perhatian sarah mengenai produk ni selain baunya ialah design botol tu. Hmmm...nak tengok macam mana design botol tu..jom..


First time tengok, design botol ni nampak macam mahal..tapi memang mahal harganya. hahahah. RM40. Nangisss~. Nasib design ala2 ekslusif gitu. Tapi sayangnya bau tak berapa nak melekat kat kulit. Waaaa!!!. Macam mana pun kena pakai la juga. Nak beli sangatkan. huhu. Mungkin sarah tak ada chemistry dengan produk ni. :'(

Tapi berbeza pula dengan frizzing cube..tahan lama dan wangi teramat. Mungkin korang tertanya ape benda fizzing cube tu..ini la fizzing cube nya



Pic source: Google

Dekat counter sephora ada jual fizzing cube / mini soap macam atas ni. Bukan fizzing cube je tapi ada bath oil, dan body wash. Sarah rasa sephora jual ni untuk bagi sesiapa yang tak nak beli full size..nak cuba macam mini size dulu sebelum decide nak beli full size

Tapi seriously, jenis mini macam ni lagi pekat baunya dan sangatlah tahan lama. Berbeza dari jenis gel pula. Tak tau kenapa. Rugi pula tak beli banyak2, sebab cute sangat. Macam2 bau ada..mango, caramel, peony, lagon, cotton flower, coconut, etc. Sarah suggest kalau korang nak pergi sephora beli la skit jenis2 mini ni. Tak silap sarah satu RM5. :)

Apepun best dapat pergi sephora walaupun poket rasa tak best.hahaha. At least merasa juga dapat masuk, ada la pengalaman.hehe. Ok, bye oll's

2 comments:

Puteri Panda said...

best la Sarah ni klu review. ringkas tp padat. lain kali saya nak beli la frizzing cube klu ke Sephora. thanks Sarah sbb sharing! :)

Sarah Harun said...

@Puteri Panda Thanks puteri. tu la, sarah menyesal tak beli. super cute sangat. lagi better ni dari dalam botol tu. :)

Copyright© All Rights Reserved Sarah In Da Housez!