Tuesday, 24 November 2015

78 color make up palette (Coastal Scents)

Assalamualaikum n hi readers! Sarah nak kongsi satu makeup palette yang lengkap dari eyeshadow, lipstick hingga ke blusher. Make up palette ni namanya 78 color make up palette. Jom tengok macam mana make up palette ni...



Packaging. Jangan risau kalau takut pecah eyeshadow. Sebab ada bubble wrap



Make up palette ni ada 3 variasi warna yang berlainan ikut citarasa korang nak warna mana. Yang sarah punya ni #3

Kalau tak faham apa yang sarah maksudkan klik link ni:- http://www.supermodel2u.com/

Korang boleh tengok sekali harga dan kalau berminat boleh order terus

Swatches





Pic no 1 dan 2 tu eyeshadow. Sarah tak tunjuk semua la, jenuh nanti. hehe. Tapi not bad la kualiti. Ok la terang juga. Untuk pengetahuan sarah tak apply primer ke apa untuk bagi nampak terang. Pic no 3 pula tu lipstick dan no 4 tu blusher

So far make up palette ni memang sesuai untuk beginner yang baru nak berjinak dalam dunia make up. Ada orang takut nak beli mahal2 untuk pertama kali. Jadi sarah rasa jenis make up palette macam ini memang sesuai, boleh cuba semua dari eyeshadow hingga blusher

Bukan saja boleh pakai untuk hari-hari biasa atau pergi jalan-jalan je, tapi kalau makeup untuk wedding...party make up pun boleh

Ok la, kalau sesiapa berminat boleh klik link yang sarah bagi kat atas dan jemput follow shop ni sebab ada macam-macam jual, korang pun bole tau apa-apa latest update atau sale ke...


Instagram: @ supermodels_secrets

:)

p/s: This product was sent out to me for a review purpose. This review are my honest opinion







2 comments:

fiercepaint said...

Webpage tunjuk, page not found bila klik kat link... Macam mana eh? Berapa harga palette tu?
-Hari

Sarah Harun said...

@fiercepaint Thanks ye bagitau. sarah dah betulkan link. harga rm75. :)

Copyright© All Rights Reserved Sarah In Da Housez!