Tuesday, 17 November 2015

Maybelline Baby Lips Candy Wow

Assalamualaikum n hi readers! Lama tak update blog, dah nak tumbuh lumut blog ni. ;p. Ok berbalik pada tajuk post hari ini, sarah tau dah ketinggalan zaman tapi tak kisah nak update juga. Pada hujung bulan september lalu tak silap sarah, Maybelline keluarkan produk terbaru iaitu 'Baby Lips Candy Wow'. Baby lips kali ni kiranya versi tinggi la dari sebelum ni pendek je.hehehe

Sarah sekarang lebih pakai lip balm berwarna dari lipstik. Lipstik still guna cuma tak selalu. Sarah memang teruja dengan baby lips kali ni sebab cute je tengok. Mula-mula tu nak beli ke tak nak sebab lip balm kat rumah pun banyak. Tapi lupa rupanya yang banyak lip balm tak berwarna. Jadi alasan dah kukuh, tu terus beli. =P
 


Kombinasi warna font dengan background memainkan peranan penting juga untuk tarik perhatian pembeli. Lip balm jenis ni sarah suka sebab 2 in 1, melembapkan bibir dan dalam masa yang sama korang tak payah pakai lipstik. Lip balm ni terus bagi warna.

Lip balm tak berwarna pun penting juga kalau malam-malam korang nak jaga bibir, bole pakai bawa tidur. Tak kan nak pakai lip balm berwarna macam ni bawa tidur. hahaha.

 Swatches



Ada banyak jenis lagi

https://instagram.com/maybellinemalaysia/

Harga lip balm ni rm20 lebih gitu. Tapi sekarang tak tahu maybe ada sale. Ok, that's all. Byeee  :)

No comments:

Copyright© All Rights Reserved Sarah In Da Housez!