Sunday, 22 November 2015

Fullips Lip Enhancers

Assalamualaikum n hi readers! Korang teringin nak mempunyai bibir yang mungil tanpa perlu suntikan. Sekarang tak payah risau sebab dah ada fullips lip enhancers. Apa benda fullips lip enhancers tu..mari baca selanjutnya....

Tadaaa!!! Ini la Fullips Lip Enhancers tu



Yang ini size medium

Mesti korang rasa pelik dengan benda alah ni, macam mana boleh mungilkan bibir. Caranya ialah dengan letakkan fullips lip enhancers ni kat bibir korang lepas tu sedut dalam 20 saat dan lepaskan.Mesti ada fikir sedut apa benda sarah cakap ni, gila ke apa perempuan ni. hahaha. Kalau tak faham juga tengok video bawah ni, just search je la kat youtube taip fullips lip enhancers..berlambak ada


Credit to: https://www.youtube.com/watch?v=iPOKtnrgsMk

Swatches dari sarah



Ok, tengok first pic tu bentuk bibir asal sarah, lepas tu sarah start pakai fullips dalam 20 saat. Sarah rasa 20 saat dah memadai, jangan pula buat sampai lebih 20 saat atau gatal nak buat sampai 1 minit nanti dah rupa kena sengat tebuan. hohoho. Yang no 3 tu selepas sarah lepaskan fullips dari mulut, jadi bibir sarah nampak berisi gitu

Size medium ni untuk bagi berisi atau mungilkan keseluruhan bibir korang. Ada 3 size fullips ni sebenarnya..



Layari link ini untuk details:- http://www.supermodel2u.com/Lip Enhancers Combo 

(korang boleh beli kat kedai ni, yang sarah kongsikan link ni)

Size ada large, medium dan small. Boleh pilih ikut kesesuaian bentuk bibir. Ketahanan pula sampai 5-6 jam, itu bergantung pada berapa kuat korang sedut. Kalau ala kadar je memang tak tahan sampai 5-6 jam la. Hanya sekejap je dalam sejam camtu bole bertahan. Macam tak logik je kan sarah bagitu tahan sampai berjam jam. Tapi kalau dah cuba baru tahu

Dari ambil risiko suntik yang kita tak tahu apa jadi masa tua nanti, better pakai ni kalau terasa nak feeling bibir mungil.hehehe. Bukan menyakitkan pun. Lebih mudah nak ambil gambar ala2 duck face lepas ni.hahaha. Tak la just kidding je hokeyyy. Tak payah nak serious sangat. :p

Ok la, kalau sesiapa berminat boleh klik link yang sarah bagi kat atas dan jemput follow shop ni sebab ada macam-macam jual, korang pun bole tau apa-apa latest update atau sale ke...

Instagram: @ supermodels_secrets

:)

p/s: This product was sent out to me for a review purpose. This review are my honest opinion

1 comment:

Alyaliza Zainal said...

Berapa lama bibir tu akan jadi mcm tu??

Copyright© All Rights Reserved Sarah In Da Housez!