Sunday, 10 March 2013

Lush Fresh Handmade Cosmetics

Assalamualaikum n hi readers! Sarah happy sgt2 sbb akhirnya dpt juga nk merasa guna produk lush. Lush ni t'kenal dgn sabun handmade diorang. Dah lama nk cuba, tp xtau mane nk beli. Mujur kt page Mimo Momi ade share psl sabun ni. Thanks sgt2 kt dia

Sabun ade byk sgt choice, sarah xtau nk pilih mane. Tapi ramai kata sabun Sultana of Soap yg wangi sgt2. Nk tgk rupa cmne..jom!



Sarah mcm x p'caya dpt beli juga Lush ni. Dapat tgk dpn mata cmne rupa sabun ni mmg puas hati! =)



Mcm kek buah x? hahaha. Lapar sarah tgk sabun ni. ; )

Description about Sultana of Soap



Yg buah tu ialah aprikot kering ye

Sabun ni bg sarah just nice. Wangi tu wangi, bau soft. Tapi klu tmbh lg esen wangi tu lg best. Mula2 guna mcm kering je rasa kulit, bila dh lama2 jd lembut..makin guna dh serasi dh. Kulit x rasa mcm kering je. Kekalnya bau sabun kt kulit b'gantung pada suhu badan korang. Macam sarah hnya b'tahan dlm 1 jam cmtu. Yela, ni bkn perfume,lotion,atau body mist. hehe

Kalau nk pakai korang jgn bwk semua lak msuk bilik air. Sarah potong sabun ni dlm 1/2 cm. Bole pkai 3-4 kali.. Klu nk tebal skit ptong dlm 1 cm la. Pastikan bila dh guna letak kt tmpt kering ye kwn2

Kat mane sarah beli sabun ni?



Sarah beli kt ----> https://www.facebook.com/allure.dazzling

Best kedai dia. Macam2 jual.

Klu korang nk beli sabun ni beli kt dia. Harga utk sabun ni 100g RM35. Memang mahal, tp bkn beli tiap2 bulan pn. huhu. Klu nk merasa beli la skali seumur hidup. =)

Bye~ Happy Shopping!


















































































10 comments:

Aida Jelita said...

scrub dia pun banyak dapat review yang baik

Alyaliza Zainal said...

selalu dgr gak pasal brand nie tp tulah, x tahu kat mana ada jual

Puteri Panda said...

dah lama nak try produk Lush tapi belum kesampaian lagi. hehe...

shu said...

sy pun teringin nk beli tp xtau nk pilih yg mna 1..semua comel2..

Sarah Harun said...

@Aida Jelita..yup, btl tu Aida. =)

Sarah Harun said...

@Alyaliza Zainal..ha! ni sarah dh bgtau, jom beli Alyaliza. hehe. =)

Sarah Harun said...

@Puteri Panda..try la beli satu dulu puteri. huhu

Sarah Harun said...

@shu..a'a, comel2 blaka semuanya shu. xtau nk pilih mane. hehe

Puteri Panda said...

tunggu ada yg jual murah. hehe... saya suka jenis bomb.kalau letak dalam bath tub dia akan pecah mewarnai air dalam bath tub tu.lepas tu ada bunyi lagi.tengok dalam youtube.hehe...:D

Sarah Harun said...

@Puteri Panda..sis xde bathtub. huhu. xbole nk beli. sis ade tgk kt youtube. ade tu diorang bt sendiri menjadi2 naik buihnya. mcm air gas bila kita goncang2 tu. hehe

Copyright© All Rights Reserved Sarah In Da Housez!