Tuesday, 26 March 2013

MUA Lipstik in Shade 7

Assalamualaikum n hi readers! Sarah sbnrnya dh lama nk cuba MUA lipstik ni. Ramai kata ok dan harga pn murah. Tapi sarah asyik tangguh2 nak beli, hampir nk lupa dh dgn lipstik ni. Bukan ape, memandangkan lipstik kt umah ntah bila nk abis pn xtau, tu takut nk beli baru.  hehe

Sarah beli skali masa order sabun lush. Sarah beli satu je nk tgk sesuai ke x dgn bibir. Masa nak pilih2 lipstik ni byk abis, jd x dpt nk pilih sgt. Akhirnya sarah putuskan nk amik shade 7, nape ntah orang x nak beli pn x tau la. haha



Packaging ok. Sedap mata memandang. hoho



Sweet kaler lipstik ni. Tak bold, x dark, x striking pun pinknya. Just nice and bibir nmpk romantik n soft je. Ceh! hehe

 


Sweet x?

Boleh dikatakan setiap kali kuar sarah pkai lipstik ni. Sebab kalernya x over. Match juga utk ape2 jenis makeup mata

Next time nk try shade lin. Susah benar nk dpt yg disukai sbb abis stock je.

Price RM12 kot. Tak silap sarah RM7 je kan lipstik ni. Tapi xpela, sbb kdng2 xde choice sgt t'paksa beli kt tmpt yg agak up skit harga. Tapi nasib baik brand ni xde kt Malaysia. huhu. Boleh diterima la

Ok, smpai disini je. bye~





















8 comments:

Alyaliza Zainal said...

itulah..teringin nak try brand ni, tapi lipstik kat umah byk lg..buat tambah koleksi je...

shu said...

tula, sy pun xbli2 lg..murah n brbaloi..

Puteri Panda said...

nice la shade 7. memang berbaloi beli MUA lipstick. murah dan berkualiti. semua warnanya cantik. tak keringkan bibir. jenis matte pun tak keringkan bibir. :)

Sarah Harun said...

@Alyaliza Zainal..Alyaliza beli satu je dulu. at least ade koleksi dri brand MUA. =)

Sarah Harun said...

@shu..beli shu. lipstik ni wane sume cantik2. =)

Sarah Harun said...

@Puteri Panda..mmg nice puteri. yg x keringkan bibir tu mmg btl sgt2. next time sis nk tmbh lg koleksi lipstik mua ni. =)

Twins said...

cantiknya colour, dah la murah pulak tu.dah try lipstick NYX? yang ni pun best jugak

Twins said...

cantiknya colour, dah la murah pulak tu.dah try lipstick NYX? yang ni pun best jugak

Copyright© All Rights Reserved Sarah In Da Housez!