Wednesday, 27 March 2013

Silkygirl Sweet Temptation in Bold Becky

Assalamualaikum n hi readers! Akhirnya sarah dpt beli gak perfume fav sarah iaitu Silkygirl Sweet Temptation in Bold Becky. Perfume ni dh lama dlm beberapa bulan lepas, tp sarah x dpt2 beli jenis ni sbb sarah xtaula nape packaging jd senget la..kotor la. Dah la perfume ni paling laris antara yg lin, cpt abis dan xde choice..terus sarah x jd beli. Sebab kita mesti tgk la packaging ok ke x..kan itu semua dicas skali. Jadi sarah mmg cerewet skit. huhu



Cute. I like! <3



Bulu mata melentik u all's. hehe

Sarah suka bau perfume ni sbb rasa selesa sgt dgn baunya. Bau perfume ni bau floral, vanilla, peach dgn rapberries. Agak tahan lama baunya

Sarah beli kt guardian b'dktn umah akak sarah masa tu. Sarah rasa mcm bertuah bila jejak kaki kt guardian tmpt akak sarah ni sbb kebetulan perfume ni dijual dgn harga murah. Yehuuu!!!. Sebab diorng nk abiskan stok terakhir kt rak tu, sbb tu diorang jual murah dgn harga RM 11.90. Rasa menyesal x beli semua. Akak sarah borong smpai tiga, dia beli bold becky, innocent isabelle dgn lovely lucy. Lovely lucy best juga



Yay! Innocent isabelle dh ade kwn baru. hehehe

Sarah suka packaging perfume mcm ni. Bole simpan sbb comel, harga pn berbaloi

Ok, smpai disini saje. Bye~















































































































6 comments:

Puteri Panda said...

membeli kena cerewet, sis. saya pun cerewet. tak mau rosak w/pun kotaknya. hehe.. best kan bau Bold Becky? saya pun suka. baunya sedap dan menepati citarasa saya. wah, murah la RM11.90 satu. kenapa tak borong lima jenis tu, sis? ada juga kawan saya. :(

Wiida Ribbon said...

Wah! RM 11.90 je? Kalau I jumpa, I terus beli la! hehe. I suka la this Silkygirl perfumes because they're all cute! Leh tuka2 bau everyday! ^_^
Comey la diorang! heheh

Sarah Harun said...

@Puteri Panda..a'a,btul puteri. sbb silkygirl perfume ni suka comot2. xdpt nk pilih. mmg best bau bold becky ni, fav. yg lin mcm familiar baunya. tu la, rugi x beli sume. :(

Sarah Harun said...

@Wiida Ribbon..Hi Wiida!! a'a, murahkan.hehe. kebetulan pegi ade clearance stock. tu jual murah. mmg comel silkygirl perfume kali ni, dgn konsep doll..cute sgt. klu kumpul mmg cnatik. :)

Puteri Panda said...

ya, 4 lagi memang baunya familiar tapi still sedap. bold becky best tapi sikit je kan? :(

Gema Parfum said...

Terima kasih infonya gan.
Lumayan buat nambah wawasan.

Gema Parfum
Merk parfum pria paling laris.

----------

Copyright© All Rights Reserved Sarah In Da Housez!