Tuesday, 25 March 2014

Wet n Wild in Petal Pusher

Assalamualaikum n hi readers! Sarah ada beli palette eyeshadow dari Wet n Wild. Dah lama ada la setahun lebih. hehe. Dah setahun lebih tapi kenapa sarah x bt review? Hmm...adala cerita skit. Kecewa masa terima palette ni ada satu eyeshadow crack. Walaupun satu je crack tp meninggalkan kesan tau. huhu. Kalau dh crack tu bila2 pun bole hancusss berkecai. :(. Ok jom sambung cerita kt bawah pula sambil tgk gmbr...




 Tau guna gambar sama dgn entri Cathy Doll Ready to go Travel Makeup Brush. Memandangkan mcm ok je guna gambar ni balik. hehe

Swatches


Dari atas..light swatches. Second heavy swatches. Last no lighting swatches

Ada satu warna x dpt tunjuk korang bole tgk kat sini. Boleh beli juga klu berkenan

Cerita psl eyeshadow yg crack dan dh hancus ni sarah kecewa sbb seller ni mmg tau ada crack dh kt eyeshadow tu masa sampai kt dia. Jadi bila dh jadi mcm ni harusla kurangkan harga bg sarah atau bg freebies. Melainkan sampai kt sarah crack tu lain la

Bukan x memahami atau x bertimbang rasa. Tapi dia just tinggal notes kt palette tu yg menyatakan eyeshadow ni crack. Tak bagitau pun kt inbox fb ke apa. Ingat sarah ni mind reader ke. huhu. Kalau bagitau awal2 sejuk gak hati. Sarah pun faham segala kemungkinan bole berlaku masa proses penghantaran. Tapi sbb dia tau mmg dh crack tu masalahnya. Lagi pula ada terbaca beberapa blogger yg pernah beli kt dia jadi benda yg sama. Bagila freebies ke apa. Bukan beli RM1. RM32. Memang bg orang x mahal tp duit juga kan

Hope dia x bt lg cmni. Ok, ni cerita panas pula. hehehe. Masih topik wet n wild la tapi tahukah anda2 semua yg wet n wild pernah wujud kt Malaysia? Jeng3x!!! Terkejut kan? Kalau fikir sarah tipu jom tgk bawah...:)

'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'

'
'
'
'
'
'
'
'


Tadaaa!!!
Sorry ada penderaan skit suruh scroll jauh. haha


Ha! Ingat sarah tipu ke. huhu. Sorry la mmg buruk dh eyeshadow ni dh lama sgt. Ini akak sarah punya, masih simpan. Sarah dulu kecil lg..dok main calit2 je eyeshadow ni. Tak pakai pun..buat mainan je. hehe

Macam2 ada dulu, sekarang je dh kureng. Hope sgt watson atau guardian carry wet n wild. Tapi mcm harapan hanya tinggal impian je kan. Kalau ada balik mmg best giler la. Memory btl bila tgk eyeshadow ni. Hmmm...Ok la, sampai sini dulu sarah stop ye. Bye~ :)




5 comments:

Puteri Panda said...

Teruknya seller tu! Huhu. Bagi saya harga RM32 untuk Wet n Wild palette agak mahal la.

Alyaliza Zainal said...

dah lama nak beli eyeshadow wet n wild tapi sampai sekrg tak terbeli2 lagi... seller tu nak kira untung je... tu yg jadi mcm tu... tak tahu plak dulu ada brand ni kat malaysia...

Sarah Harun said...

@Puteri Panda..xpasti mahal ke x puteri sbb CCM jual sama harga. tp terasa mahal sbb seller tu dh tau crack e/s ni. klu x tau xpe. mungkin xde rezeki. :(

Sarah Harun said...

@Alyaliza Zainal..beli la Alya. pekat eyeshadow ni. mmg pun nk untung je klu xtau yg eyeshadow ni crack sarah x kisah. ni marah sbb seller tu tau ada pecah satu. ada dulu brand ni kt Malaysia. berlambak2. skarang je local drugstore x carry dh

Nabilah said...

Dah lama nak try Wet n Wild palette ni, cantik2 warna dia. Saya pun ada palette yg kecik tu, sayang nak buang. Haha. Btw, saya ada tag Sarah kat sini :

http://beautandthebeast.blogspot.com/2014/04/tag-drugstore-diva.html

Copyright© All Rights Reserved Sarah In Da Housez!