Monday, 10 March 2014

Victoria Secret fragrance mist (Buy 3)

Assalamualaikum n hi readers! Sebagai peminat wangi-wangian sarah xkan lupa utk menambah koleksi sarah, pada bulan lalu sarah order 3 body mist. Biasanya mist ni mmg utk body. Salah satu mist mak sarah punya. hehe. Disebabkan sarah tau camne baunya, so boleh explain la

Masa tu kat insta ada promo buy 3 dgn harga RM115. Kalau harga normal dh cecah RM160 masuk pos. Jadi, berbaloi la beli harga promo. Paling best pembelian ditaja oleh ayah. hahaha. lol. Thank you ayah. : )

Ok, sarah mulakan dgn Pure Seduction Blush


Pure seduction blush ni baunya lebih kepada floral. Bagi sarah nk kata soft sgt tu x juga, sedang2 saja. Ikut hidung masing2. hehe. Yang penting x memeningkan. Kalau lagi satu pure seduction, itu pun paling top jualannya. Next time nk beli pure seduction. Sebab sgt famous

Such A Flirt 


Such A Flirt. Sangat menggoda baunya. huhu. Ini mak sarah punya. Mak suka baunya sbb sarah ada edt such a flirt. Bila bg test bau, mak berkenan. hehe. Bau sweet, floral. Lebih kurang camtu. Tak tengit pun. Perasan diva jap bila pakai. ; )

Mango Temptation



Mango temptation. Mist bau mango? mango yg kita mkn jadi mist. Why not? best apa dan mmg best pun bau mist ni. haha. Sangat sweet, fruity. Ini pun fav sstgh makeup guru antarabangsa. Memang terbaik!!!

Pendek kata, berbaloi sgt beli 3 jenis bau ni. Ketahanan bau susah nk ckp, bergantung pada individu tu sendiri. Macam sarah dlm 5 jam. Rasa x logik mist bole tahan dlm 5 jam, tp xtaula. Sebab sarah dh kira berapa jam tahan. Macam sarah kata depend pada individu tu

Tips utk pakai body mist ni better selepas mandi. Kalau korang pakai losyen bole sembur lepas pakai losyen utk tahan lama

Kalau korang nak beli bole pergi ke instagram fragranceattic..link kat bawah

http://instagram.com/fragranceattic#

Tapi harga promo dh tamat. Apepun korang skodeng la apa yg menarik kat shop ni ok. Mana tau berkenan. Bye. : )

9 comments:

Miss Ika said...

two years ago pernah jadi dia orang nye dropship. Pure seduction ada 1 kat rumah... Tapi I don't think I love it. Mango pernah bau. memang sedap :D
http://notamanjaku.blogspot.com/

shu said...

suka bau buah :)

Puteri Panda said...

Semua fav! Cuma Such A Flirt je tak beli tapi dah hidu di kaunter VS. Memang sedap! Menyesal dulu tak beli masa VS ada sale awal tahun tu. Bestkan bau Pure Seduction Blush dan Mango Temptation? Jom, lumba kasi habis. :P

Alyaliza Zainal said...

kat kedai dia pun ada sale gak aritu.. beli 3 RM123 kalo tak silapla..

Sarah Harun said...

@Miss Ika..Ika x suka bau pure seduction. baunya bg sarah mcm bubblegum. hehe. mango mmg best. ok x jadi dropship?

Sarah Harun said...

@shu..sarah pun suka. :)

Sarah Harun said...

@Puteri Panda..such a flirt wangi. xpe. bole beli nnti puteri. bkn LE kan. best. mau kasi habis ni seksa. beli best tp nk habiskan. hahaha. sembur bkn mcm sembur. mcm mandi perfume je. hehe

Sarah Harun said...

@Alyaliza Zainal..yeke. lagi murahla tahun ni punya sale. nnti alya beli la klu bt sale. :)

Enilyn Eni said...

Kami Pemborong/Supplier/Menjual Victoria Secret Bodymist 250ml High Gred Dubai (5A)

Harga RM35 sebotol.
Beli borong minimum 6 botol – Harga RM20 sebotol.

(Harga tidak termasuk pos laju)

Kalau berminat sila hubungi/whatsapp saya 014-7291252 (Ms. Eni)
Boleh lihat kat link https://www.facebook.com/Original-Reject-Perfume-Victoria-Secret-Bodymist-Malaysia-1702840786596458/

Copyright© All Rights Reserved Sarah In Da Housez!