Saturday, 20 April 2013

Maybelline Color Tattoo Fierce & Tangy

Assalamualaikum n hi readers! Beberapa hari yg lalu sarah ade beli lg satu maybelline color tattoo iaitu fierce & tangy. Fierce & tangy ni wane oren. Selalunya sarah mmg xpakai lngsung wane oren klu kuar mane2, sbbnya bila kena kt mata sarah mcm terlalu ceria. hehe. Pelik je nmpk. huhu


 
Swatches








Bila sarah calit kt tgn, ade skit2 shimmer oren ni. Tapi x keterlaluan pn. Sarah suka sgt2, wane cun sgt2

Sekarang ni jgn risau, klu nk beli kt guardian dh ade dgn harga RM19.90. Dekat online dh jd RM30 lbh cmtu. Itu sebab direct dari U.S.A. Jadi harga up skit. Lepas ni sarah x tau nk beli wane ape. Ade ape2 cadangan? Sarah nk sgt2 maybelline color tattoo too cool. Tapi xtau ade ke x kt guardian tu. Sebab wane putihnye cantik klu bt base. Warna putih ni snng masuk mane2 wane, mcm multipurpose la

Sebelum ni sarah ade beli 3 wane maybelline color tattoo. Klik kt sini. Jadi sarah dh kumpul 4 wane dh. Yayyy!!! hehe

Ok, so cpt2 dptkan kt guardian ye. Sebab mmg best pn maybelline color tattoo ni. Jangan nangis2 dh lps ni sbb x dpt beli online. hehe. : )





10 comments:

Puteri Panda said...

saya belum buka lagi yang sis pos tu. hehe... rupanya ada di tempat saya juga. ingatkan ambil masa berbulan nak sampai macam perfume Silkygirl Sweet Temptation tu. kelmarin ada beli Bad to the Bronze di Watson. Lupa la pula nak tengok ada ke tak yang sis nak tu.

Wiida Ribbon said...

yes yes yes! this colour is really nice and it is my favourite color from color tatoo range! hehehe. cantik gile! pakai ari2 pun xpe kan?

Aida Jelita said...

dah lama teringin nak beli!! wahhhh sobs sobs

anyway ka sarah menjadi nominees dalam Liebster Award kita!! all the best ye muahhh

http://jellytieda.blogspot.com/2013/04/the-liebster-award.html

Shikin Kikin said...

Stumbled upon your blog. Love the color!

Shikin Kikin | shikinkikin.blogspot.sg

sue admi said...

Hi dear, boleh tk buat review utk smua mekap yg tested.on animal..sbb lanih br prasan scr xlansung.kita byk terdedah dgn cosmetic yg tested.kat animal..mohon.kupas dgn pendapat sendiri. Terima ksh

Sarah Harun said...

@Puteri Panda..maybe sbb yg silkygirl tu limited edtion kot puteri. apepun happy sgt color tattoo dh ade dgn harga murah. mujur x beli online lg. =)

Sarah Harun said...

@Wiida Ribbon..yup wiida, dh jd fav sarah juga. hehe. sbb wiida kata pakai mcm diva trus sarah beli. haha.

Sarah Harun said...

@Aida Jelita..skang kt guardian dh ade dh Aida. bole kumpul duit nnti bole beli. =). Anywy thanks nominating sarah. hehe. akan bt scpt mungkin. insyaAllah. =)

Sarah Harun said...

@Shikin Kikin..Thanks so much Shikin! =)

Sarah Harun said...

@sue admi..InsyaAllah Sue admi. topik menarik ni, akan bt secepat mungkin

Copyright© All Rights Reserved Sarah In Da Housez!