Thursday, 11 April 2013

VS Pure Daydream and BBW Candles

Assalamualaikum n hi readers! Finally dpt juga sarah beli BBW Candles. Yayyy!!! Candles ni mmg popular, jd sarah pn nk cubala sendiri wlaupun beli x byk. Selain tu, sarah ade beli juga body mist dri Victoria Secret utk menambahkan koleksi. Sape2 yg blum tgk mcmne rupa candles tu, jom check it out! =)

Bath and Body Works candles Strawberry & Lilac blossom





Sarah suka sgttttttt bau strawberry ni. Sarah dh try nyalakan dua2 candles ni. Cuma strawberry je yg ok. Yang lilac blossom tu biasa2 je. :(. Sebenarnya ade lg satu lilac blossom, best seller punya. Maybe yg tu wangi. Sarah ade juga baca review psl candles ni, ramai puji candles yg bau peach punya

Oh ye, sebelum sarah lupa, masa nk beli candles ni mati2 igt saiznya sederhana dan x terlalu kecil. Sebab selller tu tulis ni saiz small. Dapat2 tgk saiz mini. Emmm, nasib bk susah nk dpt. huhu. Harga satu RM30. Harga mmg pricey la. Tapi sbb nk cuba, x cuba nnti x tau. hehe

Next..Victoria Secret Pure Daydream



Oh tidak! Bau VS Pure Daydream body mist ni sedap sgtttttt. Bagi sarah baunya sweet, soft dan feminin. Kiranya aroma body mist ni x meloyakan tekak sarah lngsung. Sarah dpt tau dari youtube makeup guru missglamorazzi. Pastu x sangka seller tu jual. Terus beli, lgpun body mist dia jual RM40. Selalu standard seller jual RM50 kot. Tapi sygnye satu2 dia bawa. Takde stok lebih2 punye

Sarah nk share satu shop ni kt korang. Katanya maybe mgu depan candles smpai
https://www.facebook.com/MeletopsOnlineStore?ref=ts&fref=ts

Retail Paradise pn tgh wat preorder..ade lg kot
https://www.facebook.com/retail.paradise?ref=ts&fref=ts

Bye~

13 comments:

shu said...

cambest! harus cuba ni..

Puteri Panda said...
This comment has been removed by the author.
Puteri Panda said...

dalam gambar nampak besar kan? maybe sebab penutupnya kot harganya RM30. kalau yg RM25 tu penutup plastik je tapi size sama. lilac blossom (RM25) yg saya beli tu wangi pula maybe citarasa kita tak sama. hehe... saya belum lagi nyalakan BBW candles. rasa sayang pula. huhu.. oh ya, sis kena beli BBW Peach Bellini. sedap sangat! saya ada order candle yg besar kat retail paradise. mudah-mudahan la selamat sampai. macam best la Pure Daydream. nak sikit... ;P

Aida Jelita said...

wahhh dah lama teringin nak pakai perfume tu. tapi belum kesampaian lagi.

Cik Sara @ Meletops said...

omg! betulke apa yg i nampak ni?? thanks so much dear Sarah sbb sudi promote our facebook page here..sgt2 appreciate..yer candles kita tgh stuck kat kastam lgi..tgh tggu kastam release stok candles tu...hopefully mggu depan dah ada...

Candles - http://on.fb.me/119iFYQ

jomlah beli VS & BBW Mist, Body Care, Travel Size, Candles, Lipgloss,MakeUp Set & Splish Splash set kat sana...Aurawhite,Maixara & Branded handbag & wallet pun ada tau..

Regards,
Cik Sara
Facebook : http://on.fb.me/10BQsuc
Blog : http://bit.ly/ZFk1YX
Sms/Whatsapp/Viber : 0175701471

Amal.Z said...

Sarah, tq sebab recommend fb page untuk beli BBW candles. dah lama dah teringin :)

myfaxmachine.blogspot.com

Sarah Harun said...

@shu..best2. shu kena try candles dgn pure daydream. best baunya. =)

Sarah Harun said...

@Puteri Panda....penutup plastik pn bole thn harganya kan. mmg ramai kata epach tu sedap. nnti kot beli. hehe. yeke beli yg besar. retail paradise kata dua rm119 kan. wah, x sabar nk tgk review ni. hehe

Sarah Harun said...

@Aida Jelita..InsyaAllah akan dpt beli juga nnti. =)

Sarah Harun said...

@Cik Sara @ Meletops..eh, terkejut saya owner meletops bg komen. terharu ni. hehe, nama sama pula tu. =). ape2pn Welcome. No problem la, sbb your shop byk produk best2. sbb tu rekomen kt my blog. =)

Sarah Harun said...

@Amal.Z....Welcome. yeke, jgn risau rajin2 tgk blog sarah sbb mmg promote trusted online shop kt blog sarah. =)

Cik Sara @ Meletops said...

@Sarah Harun thanks so much babe...

Cik Sara @ Meletops said...

@Sarah Harun babe, kita ada buat free 1000 LIKES giveaway...do promote & stand a chance to win one of your favorite item from VS & BBW k..

Copyright© All Rights Reserved Sarah In Da Housez!