Saturday, 6 April 2013

Victoria Secret and I win VS Tote bag

Assalamualaikum n hi readers! Bulan Mac lepas sarah ade join contest dari Redjambu Store, dimana kita kena bt satu review nyatakan pengalaman kita guna ape sajela produk yg penah beli kt Redjambu Store. Tapi masa tu cuma sarah dgn Puteri je yg join, xtau nape yang lain xnak join. Rugi je sbb rules senang sgt2. Apepun sarah syukur sgt2 sbb sarah mnng Tote bag dari Victoria Secret. Yayyy!!! Pernah juga sblm ni impi nak tote bag vs, akhirnya dpt juga. : )

Lepas dpt tau menang, trus shopping lg kt Redjambu Store. haha. Sebab sarah sbnrnya nk sgt2 beli VS PINK dgn VS Such a flirt. So dua2 ni dpt gak beli. Banyak brng abis terutama body mist dari bath and body works. Dekat redjambu mmg the only one yg jual murah. Walaupun kt kedai lin cas termasuk postage, tp dkt redjambu walau harga dh cmpur postage ttp x mahal mcm harga kedai lin

Ok, bebel byk sgt jom tgk ape yg sarah beli + VS Tote bag





VS Pink With a Splash Sweet and Flirty dgn VS Such a Flirt

Bau VS Pink ni sgt2 manis, masa mula2 spray mcm x suka dan bau familiar je. Yela, sbb baru nk mesra dgn baunya. Lama2 bau sedap, manis je mcm cotton candy. hehe. VS Such a flirt EDT mmg terbaikla. Kalau mula2 spray mmg bau mcm biasa je, dh lama skit baunya mmg menggoda..ala2 terasa diva gitu. hahaha

Harga utk VS Pink RM60, VS Such a flirt RM55 x silap. So, beli dua pn dh RM115 kan. Tapi xpela, suka punye psl lgpun bau sedap2. : )

Next, VS Tote Bag. Jeng3x!!!



Hadapan



Belakang

Cantik x? Masa sarah mula2 dpt bungkusan ni besar sgt2. Dalam hati kata nape besar sgt ni, nervous lak. hehe. Masa dpt terus buka kt luar juga. Punyalah x menyempat. huhu. Buka2 mmg x sangka besar btl beg ni, bhgn dalam besr btl. Tengok kt web mcm saiz normal je

Beg ni sgt2 cantik. Kualiti mmg bagus, kain mcm kain seluar jean yg tebal tu. Warna putih, i like!. Tapi penjagaan utk beg yg wane putih ni perlu rapi. Sebab snng kotor kan. Tapi kotor2 tu no hal, bole diuruskan. janji dpt free! wakakaka

Harga asal sarah xtau berapa. Ape2pun happy smpai skang. Thanks to Redjambu Store

Kalau korang blum tau ape tu Redjambu store. Add la fb Redjambu Store..link kt bwh

Redjambu Store

Bye~















7 comments:

Puteri Panda said...

Tahniah, sis! jeles la sis dapat tote bag. cantik kan kalau putih tapi tu la susah nak jaga. dulu teringin nak beli tapi seller lain la tapi akhirnya ubah fikiran beli tote bag yg pink stripes tu. saya tau tote bag macam sis dapat tu besar. size lebih kurang dgn tote bag pink stripes saya. tapi bila dapat real lagi besar. terus saya dah tak guna lagi sebab tak padan dgn saya yg berbadan kecil. baru sekali guna. so, saya buat keputusan untuk jual. VS tote bag tu mahal, sis. harga cecah ratusan juga kalau takde sale. ada yg jual sampai RM200 tau. kira sis untung la dapat.:) saya suka botol VS PINK. lain dari yg lain. comel je walaupun bentuk empat segi besar. such a flirt saya belum hidu lagi baunya tapi ramai kata best. psstt... ada seller nak jual VS Pure Seduction Blush. tak sabar nak beli. hehe... ;D

Khairani Karim said...

waah! tahniah!¬

shu said...

tahniah Sarah..perfume tu cm menarik je..harus mncari nk test bau..

Sarah Harun said...

@Puteri Panda..Thanks puteri. hehe. cantik. beg putih ni mmg ssh nk jaga. klu kotor terutama kena pen ke ape. bkn min ssh tu nk hilang. mmg mahal btl ye vs tote ni, sama mcm harga handbag kt luar tu. sis x guna lg beg ni, syg nk guna. huhu. VS pink mmg nice la puteri, sis suka. nnti sis nk beli vs pink fresh&clean lak. yeke dh ade yg jual VS Pure Seduction Blush. cpt2 beli nnti habis. sis mcm nak beli. tgk la dulu. hehe. oh, sis ade satu shop ni byk jual brng2 VS dgn bath body works. katanya candles akan smpai. harga xtahula

Sarah Harun said...

@Khairani Karim..Thanks Khairani. :)

Sarah Harun said...

@shu..thanks Shu. harus mencari. sbb best sgt2. :)

Wiida Ribbon said...

Best nye! I dah la tgh gile kan VS! aduhai~~ kempunan la nk shopping :(

Copyright© All Rights Reserved Sarah In Da Housez!