Tuesday, 18 June 2013

Dream Angel Heavenly - Victoria Secret

Assalamualaikum n hi readers! Yea! Finally dpt juga sarah beli Dream Angel Heavenly by Victoria Secret. Ini pun salah satu wishlist sarah. Sarah mmg lama sgt nk beli, memandangkan review semua positif jd sarah teringin juga nk tau ape yg bestnya



75ml

Sarah confius mula2 nk pilih jenis perfume atau mist. Fikir balik beli mist je la. Lagipun harga berbaloi RM49 include postage. Kalau x harga yg biasa seller jual RM65 sarah tgk. Sarah igt x dpt dgn harga ni, sbb x silap ni harga offer. Sarah tanya2 kt seller tu dia kata bole. Terus sarah suka. hehe. Tapi klu korang nk beli juga tanya dulu kt akak seller tu ye. : )

Masa mula2 dpt mist ni sarah x suka baunya, sbb sarah target baunya soft , bau buah, atau segar2 mcm tu. Tapi bila hidu skali mcm minyak wangi lelaki. hehe. Mungkin sbb hidung sarah lbh mesra dgn bau yg soft, segar atau bau buah..bila dpt jns bau yg agak strong rasa mcm blur je. haha

Tapi sbnrnya pada top notes je bau agak strong, lama2 sedap baunya. Sarah suka. Mist ni adalah yg paling long lasting berbanding dgn mist yg sarah ade

Mana nk beli. Jom serbu kt kedai ni. hehe. https://www.facebook.com/lurve.collections?fref=ts

Bye oll's~

4 comments:

Puteri Panda said...

kira murah dah RM49 untuk 75ml. mahal sbb botol. sedangkan 7.5ml EDP pun harganya lebih kurang dgn harga body mist. ya, mula2 bau strong. lama2 bau soft. :)

anajingga said...

nice collection dear sarah....was here.

Sarah Harun said...

@Puteri Panda..a'a puteri. murah, ssh betul nk cari harga rendah ni. mujur seller ni bk hati bg lg harga offer. hehe. utk mist botolnya plastik x silap sis. botol perfume baru kaca. mula2 x suka, nasib bk lama2 sedap bau. klu x mmg confirm sis jual. hehe

Sarah Harun said...

@anajingga..Hi, anajingga. Thanks. =)

Copyright© All Rights Reserved Sarah In Da Housez!