Tuesday, 25 June 2013

Prize from HiShop

Assalamualaikum n hi readers! Pada minggu lalu sarah ade terima hadiah dari HiShop..Yayyy!!!. Sarah happy sgt2 sbb hadiah yg sarah dpt adalah brand yg sarah suka iaitu Farmasi Colour Cosmetic (FCC). Sarah ada join contest dari HiShop masa tu..contestnya mcm ni..


Sarah bkn putus asa atau x percaya rezeki, tp klu contest yg suruh nyatakan kenapa kita nk cuba produk tu..atau suruh bt slogan ke.. terus terang mmg sarah kalah kat contest mcm ni. hehe. Sebelum ni ada cuba juga contest mcm ni, tp xde luck. So, bila dpt peluang mcm ni sarah bt betul2. Sampai tulis kt kertas dulu, pastu baru taip. Wah! dh mcm tips contest ni. haha. Alhamdulillah usaha membuahkan hasil. =D

Apepun happy sgt bila dpt hadiah produk yg disukai. Thanks so much HiShop! Jom tgk ape yg sarah dpt



Pink box. Niceee!!!



Keadaan kotak perfect. Takde kemek pun



Apa yg sarah dpt

- CC Cream (Colour Control)

- BB Beauty Balm

 - Farmasi Lip Maximizer Lipstik 06

- Farmasi Tender Blush On

- Farmasi Antibacterial Wipes

Dan 2 baucer kupon

Sarah suka semuanya..sgt bombastic, fantastic, the best la. haha. Seriously the best produk. InsyaAllah sarah bt review nnti ye

Kalau nk shopping kat HiShop, linknya
http://www.hishop.my/

FB
HiShop Malaysia

Barang2 HiShop best pada sarah. Nanti nk shopping la kt HiShop. =). Bye~











































10 comments:

Puteri Panda said...

Tahniah, sis. bestnya dapat hadiah barang Farmasi. saya teringin sangat nak cuba Farmasi Wipes tu. dulu nak shopping kat Hishop (Yadah, Farmasi & Stage) tapi bila nak checkout guna code RM20 yang minimum pembelian RM99 hari tu tak valid pula untuk barang yang ada sale. sedih terus cancel. huhu...:(

shu said...

wah2! tahniah Sarah :)

Alyaliza Zainal said...

wah bestnya menang hadiah.. jeles nih..

Sarah Harun said...

@Puteri Panda...Thanks Puteri. hehe. Alhamdulillah. Farmasi ni mmg ok. sejak pakai xde alahan ape2, jerawat pn x timbul. slalunya klu guna code ni mmg x valid sis rasa utk brng yg ada sale. sama mcm zalora juga, klu ade sale dia x bg. huhu

Sarah Harun said...

@shu..Thanks Shu. =)

Sarah Harun said...

@Alyaliza Zainal..Alhamdulillah Alyaliza. mmg best. xmo jeles2.hehe.

Puteri Panda said...

sepatutnya dorg bgtau la. letak terma & syarat ke. hampa tau! haha... lipstick tu warna apa, sis?

Nabilah said...

Wah bestnya! Congrats Sarah! :)

Sarah Harun said...

@Nabilah..hehe. Thanks Nabilah. =)

Sarah Harun said...

@Puteri Panda..mmg geramkan, kita dh semangat nk beli. tp barang yg ade sale x bole guna code. Adoi, mmg frustrated. sis ade dpt code baucar, tp rasanya belum nk beli ape2. rugi pula. lipstik tu warne merah menyala. hehe. tp nice, InsyaAllah sis bt review utk satu2 item tu. =)

Copyright© All Rights Reserved Sarah In Da Housez!