Sunday, 9 June 2013

Yves Rocher Plaisirs Nature 2 EDT 100ml Blackberry from Zalora

Assalamualaikum n hi readers! Finally dpt juga sarah punya Yves Rocher Plaisirs Nature 2 EDT 100ml Blackberry stlh sekian lama menunggu. Sarah dpt pada khamis minggu lps, cuma baru skang dpt bt entri. Kalau ikutkan dh kena bt entri mnggu lps, tp tu la kena tgu brng. Apepun thanks Zalora sbb bagi kod baucar RM50 free. : ). Ini kali pertama sarah shopping di Zalora. Wohooo!!!


Barang in good condition. Dpt 10% gift card juga


Botol agak besar. Kalau beli pn berbaloi. Bau sedap. Kadang2 bau mcm air ribena pn iye. hehe. Tp bestla. Selain blackberry ada bau strawberry, vanilla, peach x silap sarah. Korang boleh klik link ni klu nk beli http://www.zalora.com.my/catalog/?q=YVES+ROCHER&submit=&baseUrl=

Sarah mula2 pilih tu rasa berat hati juga nk pilih Yves ni, ntah wangi ke x pn xtau. Selain tu igt n beli Farmasi BB Cream yg baru tu. Tapi setelah tgk review dkt internet psl Yves ni, rasa yakin skit nk pilih. Ternyata x menyesal pilih ni. huhu. Lagipun mmg nk collect perfume. : )

Harganya RM45. Bye~ : )

2 comments:

Puteri Panda said...

kalau dah bau macam ribena, msti sedap!:)

Sarah Harun said...

@Puteri Panda..a'a puteri, baunya sedap. =)

Copyright© All Rights Reserved Sarah In Da Housez!